Category Archives: Téli kert tervezés

A télikert segítségével kibővíthetjük lakóterünket, otthont adhatunk növényeinknek, de számos további előnyt is tartogat számunkra. A télikert építése többféle módon történhet, valamint többféle alapanyag felhasználásával is megvalósítható. A téli kert tervezés magába foglalja a leendő télikert kialakítását, építéshez használt alapanyagokat, a méreteket, valamint hogy hova kerüljön majd az épület.

Téli kert tervezés, télikert építése

A télikert építése műanyagból, alumíniumból, valamint fából is történhet, így mindenki megtalálhatja a számára ideális anyagot. A télikert tetőszerkezete többféle anyagból is állhat, melynek tömege is hatással van az télikert tervezésére.

Lehetőségünk van biztonsági üvegből kialakítani a tető szerkezetét, mely viszonylag nagyobb tömegű, így erősebb vázat igényel a télikert. A tető építéséhez polikarbonát tetőlemezeket is használhatunk, mely jelentősen könnyebb az üvegnél.

A télikert tervezése során biztosítható az épület megfelelő szellőzése, valamint akár fűtés is kialakítható.

Télikertek tervezése, téli kert gyártás

A télikertek tervezése, télikertek gyártása ma már nem csak a gazdagok kiváltsága, egyre több ember engedheti meg magának, hogy ellássa, kibővítse otthonát egy ilyen különleges, többfunkciós helységgel. Többféle lehetőségünk van télikert kialakítására. A meglévő teraszunk átalakításával egy hőszigetelt, mind a négy évszakban használható helységet kapunk mely többé nem lesz kitéve az időjárás szeszélyeinek. Télikertek tervezése…
Olvass tovább