Category Archives: Fa téli kert

A télikert építésével egy olyan különleges helységet alakíthatunk ki otthonunkban, amely hamar a család és a barátok kedvencévé válhat. A télikert eredeti szerepet már csak ritkán vagy részben tölti be, mely az érzékeny növények teleltetése volt. A télikertek régen kizárólag fa, valamint egyszerű üveg felhasználásával készültek. Mára már többféle anyagból is megépíthetőek, de a fa téli kert továbbra is a legnépszerűbb köztük.

Fa télikert alapanyagai

A fa télikert természetes alapanyagának, valamint a hatalmas üvegfelületnek köszönhetően a környezethez közel érezhetjük magunkat. A fa télikert zárt szerkezetének köszönhetően nem leszünk kitéve az időjárásnak, a hőszigetelt üvegnek köszönhetően pedig akár fűtés is kialakítható.

A fa télikertek kiváló helyszínt biztosíthatnak családi étkezéseknek, összejöveteleknek, pihenésnek, munkának, de akár medencénket, jacuzzinkat is kialakíthatjuk bennük.

Akciós télikert borovi fa ablakból

Egy jól kialakított téli kert segítségével egy olyan különleges helyet hozhatunk létre otthonunkban, ahol a természet közelségét élvezhetjük, pihenhetünk vagy akár vendégeket is fogadhatunk. Az akciós télikert borovi fa ablakból jelentős üvegfelülettel van ellátva, így nagy mennyiségű természetes fény áll rendelkezésünkre bennük. Akciós télikert borovi fa ablakból - Terasz beépítése Többféleképpen hozhatunk létre télikertet, leggyakrabban…
Olvass tovább

Terasz beépítés télikerttel

Terasz beépítés télikerttel egy nagyon hasznos helységgel gazdagíthatjuk otthonunkat, mely az év összes évszakában használható. A télikertünkben a természethez közel érezhetjük magunkat, miközben az otthon melege vesz körbe minket, akár egy hóesés vagy kiadós eső közben is élvezhetjük a kilátást, miközben kávézunk, vendégeket fogadunk vagy egyszerűen csak pihenünk. A terasz nagy hátránya hogy az időjárás…
Olvass tovább