Category Archives: Alumínium télikert

Az alumínium télikert a legmagasabb elvárásoknak is könnyedén megfelelnek, a luxus és elegancia érzését biztosítják számunkra. Az alumínium tartósságának és alacsony tömegének köszönhetően az épület keskeny profilok felhasználásával is készülhet, mely még nagyobb üvegfelületet tesz lehetővé a télikert építésekor.

Alumínium télikert hőszigetelése

Az alumínium télikertek felületében nem tesz kárt az időjárás, legyen szó hóról vagy esőről. Az alumínium profilok bármilyen színnel elláthatóak, a szinterezésnek köszönhetően nem kell aggódnunk a festék lepattogzásoktól, valamint nem kell majd rendszeresen újrafesteni sem őket.

Az alumínium télikertek hatékony hőszigeteléssel rendelkeznek, ezáltal gazdaságosan fűthetőek is. A fűtésnek köszönhetően akár medencénknek vagy jacuzzinknak is otthont adhat, biztosítva egész évben a használatukat.

Alumínium télikert beépítés Budapesten

Egy alumínium télikert segítségével könnyedén kiszabadulhatunk a négy fal közül, úgy élvezhetjük a természet közelségét, hogy még ki sem kell lépnünk az ingatlan területéről. A télikertek jelentős részét üveg borítja, mely hatalmas mennyiségű természetes fényt biztosít. Alumínium télikert A teraszokhoz hasonló feladatot lát el otthonunkban, de a télikert egész évben használható. A teraszoknál a kinti…
Olvass tovább