Category Archives: Szúnyogháló

A szúnyogháló ablakaink egyik leghasznosabb kiegészítője. Használatukkal megakadályozható, hogy a nyitott ablakon keresztül különböző rovarok jussanak be otthonunkba. A modern szúnyoghálók sokkal tartósabbak és hatékonyabbak, mint régebbi társaik. A színes, műanyag szúnyoghálók nagymértékben zavarták a kilátást, a napsütés hatására idővel kifakultak, valamint hamar tönkrementek.

Üvegszálas modern szúnyogháló

A modern szúnyoghálók üvegszálas textilből készülnek, mely hosszú élettartamot biztosít, és nem szívja ki a színüket a napsütés. Sűrű szövésének és szürke színének köszönhetően nem torzítja el a színeket, valamint zavartalan kitekintést biztosít számunkra.

A fix szúnyoghálók műanyag vagy alumínium keretre vannak felerősítve, az ablakhoz pedig fém csipeszek rögzítik. Szükség esetén könnye le és felszerelhetőek. A mobil szúnyoghálók a redőnyökhöz hasonlóan felhúzhatóak, amennyiben ismét szükség van rájuk akkor néhány mozdulattal visszaállíthatóak.

Szúnyogháló szerelése akár mozgatható változatban is

A rovarháló, ismertebb nevén szúnyogháló egy sok esetben nélkülözhetetlen kiegészítője egy ablaknak, de gyakran kerülnek felszerelésre bejárati ajtók elé is. Segítségükkel megakadályozható hogy egy-egy szellőztetés vagy ablak nyitás következtében kellemetlenkedő legyek, szúnyogok és egyéb rovarok jussanak be otthonunkba, de hatékonyan távol tartja szeles időjárásban a faleveleket és egyéb dolgokat is. Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!…
Olvass tovább