Olcsó műanyag redőny, olcsó ablak árak vagy akár használt ablak?

Az új nyílászárók kiválasztása a legtöbb esetben az ember pénztárcájához igazodik, sok ember nem hagyhatja figyelmen kívül ezt a szempontot, hogy olcsó ablak legyen . A nyílászárók három fő alapanyagból készülnek, a fa és az alumínium nyílászárók ára magasabb a műanyagokénál viszont hő és hangszigetelési szempontban nincs jelentős eltérés, a legnagyobb különbség az árát levéve a külső, de ez sem feltétlen rossz dolog, egyszerűsége teszi vonzóvá.

A műanyag nyílászárók viszonylag idegennek hathatnak a fából készültekhez képest, ám modern külsejének köszönhetően a legtöbb épülethez kiválóan alkalmazkodik. Nagyon könnyű üzemeltetni, takarítása gyerekjáték, valamint nem igényel semmilyen komolyabb karban tartást.

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

Olcsó ablak - Műanyag ablak anyaga

Alapanyaguk pvc, tartós, kemény anyag, hő kamrás kialakításának köszönhetően kiváló hőszigetelő, gyakorlatilag légmentesen záródik. Vetemedésre alapanyagának köszönhetően egyáltalán nem hajlamos, az napsugárzás nem teszi tönkre idővel, nem sárgul be az uv sugárzás hatására.

Olcsó ablak - Műanyag ablak a népszerű nyílászáró

Kiváló költséghatékonyságának, egyszerűségének és ár érték arányának köszönhetően joggal a legnépszerűbb nyílászáró típus a hazai piacon. Segítségével rengeteg energiát takaríthatunk meg a fűtési szezonban és a nyári hőségben is egyaránt.

Olcsó ablak - olcsó redőny

A kiválasztott és beépített műanyag ablakunk redőnnyel is ellátható, melynek legfőbb feladata a fény kizárása. Valamint a szoba vagy helység túlmelegedésének megakadályozása a nyári kánikulával. Habár a legkomolyabb redőnyök alumíniumból készülnek, ennek ellenére a műanyag redőnyök kiváló alternatívái lehetnek, főként ha fontos, hogy költséghatékonyak legyenek.

Feladatát tökéletesen ellátják a műanyag redőnyök, valamint elláthatóak mobil szúnyoghálóval is, melynek segítségével nyugodtan szellőztethetünk. Ha pedig nincs rájuk szükség, akkor a redőnyhöz hasonlóan eltüntethetőek az ablak elől.

Comments are closed.