Műanyag ablakcsere és műanyag redőny beépítés ára

Műanyag ablakcsere az egyik, a három legelterjedtebb nyílászáró alapanyagból, melyek az alumínium, a fa és a műanyag nyílászáró. Más és más előnyökkel és tulajdonsággal rendelkeznek, ennek megfelelően áruk is különböző.

Műanyag ablakcsere

Műanyag ablakcsere

Ezek közül a műanyag nyílászárók a legnépszerűbbek, tartósak, egyszerű kivitelűek, könnyen kezelhetőek, hő kamráinak valamint hőszigetelt üvegfelületeinek köszönhetően kiváló hőszigetelési képességgel rendelkeznek. De ami még kedveltebbé teszi széles körű felhasználását, az az alacsony ára.

Műanyag ablakcsere ára

Ár-érték aránya kiváló, nem kell néhány évente újra festeni, tisztítása és karbantartása gyerekjáték. Alapanyaga pvc, amely egy kemény, ellenálló anyag, uv védelemmel van ellátva, ami ellenállóvá teszi a napsütés káros hatásai ellen. Mivel szinte légmentesen záródik így bizonyos helységeknél rendszeres szellőztetést igényelnek egészségünk megőrzése érdekében, valamint a penész kialakulása ellen.

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

A műanyag ablak már önmagában is elegendő előnyös tulajdonságai mellé elláthatóak redőnyökkel is. A műanyag redőnyök az ablakokhoz hasonlóan kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, alacsony árának köszönhetően széleskörű, kompromisszum mentes megoldást jelenthet. A redőny segítségével szabályozhatjuk a helységbe érkező fény mennyiségét, nyári kánikula idején nyitott ablakkal is szellőztethetünk, miközben a redőnyünk teljesen, vagy részben le van engedve.

Műanyag ablakcsere után redőny a műanyag ablakra

Ha szeretnénk megkímélni magunkat a rovarok kellemetlenkedéseitől, akkor szúnyoghálóval is elláthatjuk a redőnyt, amennyiben igény van rá, mobil hálóval is kombinálható a műanyag redőny, ezáltal egy leengedhető szúnyoghálót használhat otthonában, amelyet használaton kívül szinte láthatatlanul lehet tárolni és szükség esetén újra leengedni. A műanyag ablak egy műanyag redőnnyel ellátva bármilyen modern háztartás igényeit képes maradéktalanul kielégíteni, mindezt teljesen elfogadható áron.

Comments are closed.