Category Archives: Műanyag redőny

A műanyag redőny használatával egy olcsó, könnyen használható, ám megbízható árnyékoló eszközzel látjuk el ablakainkat. A műanyag redőnyök kiváló védelmet nyújtanak a tűző napsütés ellen, használatukkal hatékonyan szabályozhatjuk a szobába érkező természetes fény mennyiségét. Az esti órákban a lehúzott redőnnyel távol tarthatjuk a kintről érkező kíváncsi tekinteteket, valamint a zavaró közvilágítás fényét is.

A műanyag redőny egy-egy vihar vagy jégeső esetén képes megvédeni az ablakainkat, a redőny sérülése esetén pedig könnyen és olcsón javítható. A műanyag redőnyök alapesetben fehér színben készülnek, ám a gyártás során színes fóliával is elláthatóak.

Műanyag redőny mobil szúnyogálóval

A műanyag redőnyök mobil szúnyoghálóval is kombinálható, mely hatékonyan tartja távol az pihenésünket megzavaró rovarokat. A mobil háló egyik előnyös tulajdonsága, hogy használaton kívül a tároló dobozában foglal helyet, igény esetén pedig néhány mozdulattal lehúzható.

Olcsó műanyag redőny, olcsó ablak árak vagy akár használt ablak?

Az új nyílászárók kiválasztása a legtöbb esetben az ember pénztárcájához igazodik, sok ember nem hagyhatja figyelmen kívül ezt a szempontot, hogy olcsó ablak legyen . A nyílászárók három fő alapanyagból készülnek, a fa és az alumínium nyílászárók ára magasabb a műanyagokénál viszont hő és hangszigetelési szempontban nincs jelentős eltérés, a legnagyobb különbség az árát levéve…
Olvass tovább

Műanyag ablakcsere és műanyag redőny beépítés ára

Műanyag ablakcsere az egyik, a három legelterjedtebb nyílászáró alapanyagból, melyek az alumínium, a fa és a műanyag nyílászáró. Más és más előnyökkel és tulajdonsággal rendelkeznek, ennek megfelelően áruk is különböző. Műanyag ablakcsere Ezek közül a műanyag nyílászárók a legnépszerűbbek, tartósak, egyszerű kivitelűek, könnyen kezelhetőek, hő kamráinak valamint hőszigetelt üvegfelületeinek köszönhetően kiváló hőszigetelési képességgel rendelkeznek. De…
Olvass tovább