Ablakcsere és alumínium redőny csere

Alumínium redőny csere előtt

Nyílászáró csere opciós lehetőségek

A nyílászárók modernizálása segítségével nem csak az otthonunk fűtés költségén spórolhatunk, hanem annak arculatát is megváltozhatjuk. A régi, elavult, vagy nehezen záródó nyílászárók lecserélése előtt érdemes eldönteni, hogy milyen alapanyagú nyílászárókkal szeretnénk ellátni otthonunkat.

Alumínium redőny csere

Alumínium redőny csere

Általában műanyag és fa nyílászárók mellett döntenek az emberek, de egyre népszerűbbek az alumínium nyílászárók is. Mindhárom típust más-más előnyök és tulajdonságok jellemzik, hőszigetelési képességük közel azonos.

Szinte minden modern nyílászáró két rétegű hőszigetelt üvegezéssel rendelkezik, de egyre népszerűbbek a 3 rétegű üvegfelülettel rendelkező nyílászárók is, bár ez a jelentős többlet súly miatt inkább a 88 milliméteres profil vastagsággal rendelkező ablakoknál jellemző.

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

Nyílászáró beépítés utáni alumínium redőny csere

Adott tehát egy szakszerűen beépített nyílászáró, mely a régihez képest kimagaslóan jobb hőszigeteléssel rendelkezik, fűtési szezonban az otthon melegét a falak közt tartja. A jó idő beköszöntével viszont szükség lesz árnyékoló eszközökre, hogy megakadályozzuk a helység túlmelegedését.

Az alumínium redőny tökéletes választás lehet bármilyen alapanyagú nyílászáróról is legyen szó. A redőny további hangszigetelő képességgel látja el ablakunkat, használatával távol tartjuk a napsugarakat, ezáltal a szoba vagy helység nem melegszik túl, javul a komfort érzetünk.

Motorizált alumínium redőny csere


Az alumínium redőnyök motorizálhatóak igény esetén, amely által kényelmesen gombnyomásra, vagy távirányítóval működtethetőek, akár időzíthetőek is. Az alumínium redőnyök elláthatóak mobil szúnyoghálóval is, hogy a rovarok se kellemetlenkedjenek otthonunkban szellőztetés közben. A mobil szúnyogháló használaton kívül szinte teljesen észrevétlen.

Comments are closed.