Category Archives: Alumínium redőny

Az alumínium redőny használatával otthonunk kényelme nagymértékben fokozható, használatuk számos kényelmi és biztonsági előnnyel jár. A redőny használatával elsősorban a helységbe érkező fény mennyiségét tudjuk szabályozni igényünk szerint. Teljesen leengedve szinte éjszakai sötétséget biztosíthatunk a szobában. Az alumínium redőny extrém időjárásban megvédi a mögötte található ablakot, így nem kell aggódnunk egy-egy vihar alkalmával az ablak sérülése miatt.

A fénymennyiség szabályzásán kívül hozzájárul az ablakaink hő és hangszigetelő képességéhez, így elősegíti a zavartalan pihenést otthonunkon belül. Az alumínium redőnyök dupla falú lecekből készülnek, melyek belseje Pur habbal van töltve. A zavartalan használat eléréséhez ariterezéssel vannak ellátva, melyek megakadályozzák az alumínium lecek oldalirányú elmozdulását, ami a redőny sérülését okozhatja.

Motoros alumínium redőny

Az alumínium redőny emelőmotorral ellátva gombnyomással, illetve távirányítóval is elláthatóm valamint programozhatóak is. A programozásnak köszönhetően hosszabb távolléteink során automatikusan működtethetőek a redőnyeink.

Alumínium redőny műanyag ablakra

Alumínium redőny műanyag ablakra, azért kerülhet, mert manapság ez a legmodernebb választható változat. A műanyag nyílászárók kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek, kedvező áruknak köszönhetően szélesebb réteg engedheti meg magának a használatát, népszerűsége természetesen egyre magasabb. A régi elavult nyílászáró szakszerű cseréjével rengeteg bosszúságtól, kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat. Miközben a kiváló hőszigetelő és hangszigetelő képességének köszönhetően jelentős energiát spórolhatunk…
Olvass tovább

Ablakcsere és alumínium redőny csere

Alumínium redőny csere előtt Nyílászáró csere opciós lehetőségek A nyílászárók modernizálása segítségével nem csak az otthonunk fűtés költségén spórolhatunk, hanem annak arculatát is megváltozhatjuk. A régi, elavult, vagy nehezen záródó nyílászárók lecserélése előtt érdemes eldönteni, hogy milyen alapanyagú nyílászárókkal szeretnénk ellátni otthonunkat. Alumínium redőny csere Általában műanyag és fa nyílászárók mellett döntenek az emberek, de…
Olvass tovább