Alumínium motoros redőny

Az árnyékoló eszközök segítségével könnyedén és hatékonyan szabályozhatjuk a helységbe érkező természetes fény mennyiségét. Teljesen leengedve szinte teljes sötétség érhető el velük, éjszaka pedig kizárhatjuk a helységből a számunkra zavaró közvilágítás fényét is. A redőnyök régóta részei az otthonoknak, napjainkban a legjelentősebb árnyékoló eszközöknek számítanak. Az alumínium motoros redőny az árnyékolás csúcsát jelenti, tartósak, valamint számos kényelmi megoldással vannak ellátva.

Az alumínium redőny előnyei

A fény szabályzásán kívül a redőnyök az ablakok védelmére is alkalmasak. A csipeszzárral felszerelt példányok kívülről nem nyithatóak, ezért egy-egy betörés során is védelmet nyújtanak. A lehúzott redőny megvédi ablakaink felületét egy esetleges jégesőtől, valamint az eső sem fogja elcsúfítani a frissen tisztított üvegfelületet. A redőny segítségével távol tarthatjuk az utcán sétáló emberek kíváncsi tekintetét is, segítségükkel kényelmet és nyugalmat érhetünk el.

Az alumínium tartós és stabil szerkezet létrehozását teszi lehetővé, az alumínium redőnyök hosszú élettartama a felhasznált alapanyag, illetve a jó minőségnek köszönhető. Az alumínium motoros redőny ellenálló a ráhulló csapadék, illetve a levegő páratartalmával szemben, valamint a rozsda és a korrózió sincs rá hatással. Az alumínium redőny a nyári időszakban megakadályozza a helység túlmelegedését, elősegítve a kellemes közérzetet.

Az alumínium redőnyök legnagyobb előnye a műanyag társaikkal szemben, hogy bármilyen színnel elláthatóak. A szinterezésnek köszönhetően a felületről nem pattogzik majd le a festék, nem szükséges a redőny időszakonkénti újrafestése.

A redőny használata gurtni és zsinór mellett emelőmotorral is lehetséges. Ennek segítségével gombnyomás segítségével engedhetjük vagy húzhatjuk fel a redőnyt, valamint távirányítóval illetve időzítővel is elláthatóak.

Alumínium motoros redőny felépítése

Az alumínium redőnyök dupla falú redőny lécekkel vannak felszerelve, ezeknek belseje Pur habbal van feltöltve. A Pur habnak köszönhetően a redőny jobb hő és hangszigetelést biztosít a felhasználóinak. A felszerelt elcsúszás gátló megakadályozza a redőny lamelláinak oldalirányú elmozdulását, így nagy szélviharokat követően sem fog akadozni vagy megsérülni a redőny.

A redőnytok belsejében egy alumíniumból készült csapágyas tengely biztosítja a zavartalan és könnyű használatot. A redőny felszerelése külső és belső kialakítású redőnytokban is lehetséges, külső változatnál félkör alakú tokkal is ellátható. A vakolható tokos redőnyök tárolója a homlokzattal egyvonalban kerül felszerelésre, a használaton kívüli redőny nem zavarja majd az ablakon való kilátást.

A motoros alumínium redőnyök működtetése egy emelőszerkezettel történik. Az emelőmotor nyomógomb vagy távirányító segítségével is használható, valamint igény szerint akár időzíthetővel is ellátható. Az időzítő segítségével

Mobil szúnyogháló

A szúnyogháló megakadályozza szellőztetés közben hogy a rovarok, bogarak, illetve a szél által fújt apró szöszök bejussanak a lakásba. A jó idő beálltával akár egész nap is nyitva hagyhatjuk az ablakot, nem kell aggódnunk a nyugalmunkat megzavaró szúnyogoktól és legyektől. Az alumínium redőny ellátható fix és mobil szúnyoghálóval is.

A fix szúnyogháló egy alumínium keretre van kifeszítve, mely az ablak külső oldalához van rögzítve csipeszek segítségével. Az alumínium keret bármilyen színnel kérhető, a szinterezésnek köszönhetően nem pereg majd le a festék róluk.

A mobil szúnyogháló a redőnyhöz hasonlóan működtethető, használaton kívül az ablak felső részénél kialakított tokban van feltekerve. Előnye, hogy néhány mozdulattal fel és lehúzható, nem igényel semmilyen erőfeszítést.

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

Comments are closed.