PR

Ötöslottó korábbi nyerőszámok

Szinte mindenki ismeri a régóta elérhető bejáratott magyarországi lottó játékokat. És az eheti nyerőszámokat és nyereményeket?

Nálunk fellelhetők az Ötös lottó, a Hatoslottó, és a Skandináv-lottó esetében az eheti nyertes számok, nyeremények és statisztikák az ismert heti húzásokat követően: szombaton, vasárnap és szerdán.
Informálódhatsz, hogy a saját számaiddal milyen eredményeket sikerült volna megütni az elmúlt Ötös lottó, Hatoslottó és Skandináv lottó húzásokon, valamint mindhárom lottó esetén a húzásokon a gömbből előkerült nyertes számok milyen ismétlődéssel fordultak eddig elő az adott lottó játék történelme alatt a meghatározott év, esetleg a legutóbbi jackpot óta eltelt időszakban.
Abban az esetben, amikor pillanatnyilag senki nem lett milliárdos, akkor a várható nyeremények összegét és halmozódását is megtekintheted.

Amikor nem csak a lottószámokkal próbálnál szerencsét, úgy a mindenkor friss lottó játékokhoz kapcsolódó nyeremény akciók köréből is tallózhatsz.

Szeretnél ingyen tippelni? A Skandináv lottó játékunkban kiderül, hogy sorsolásonként melyek a játékosok által beikszelt gyakran választott számok és azok milyen kimenetellel vesznek részt az egyes hétről hétre megrendezett kézi vagy gépi sorsolásokon.

Amennyiben lenne megjegyzésed a lottó húzásokról, a hozzájuk kapcsolódó esetleges manipulációról, akkor egy szabad fórumon keresztül pillanatok alatt megoszthatod a többi olvasóval, vagy reagálhatsz a meglévő véleményekre

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2019-03-31 09:50