Műanyag nyílászáró

Az épületben elhelyezett nyílászárók biztosítják számunkra a zavartalan közlekedést, természetes megvilágítást, valamint a szellőzést. A nyílászárók közé sorolhatók az ablakok, beltéri ajtók, bejárati ajtók, valamint az egyéb üvegszerkezetek. A régi szerkezetek korszerűsítésével egyszerűbb használatot és megbízhatóságot, valamint jobb zárást és szigetelést érhetünk el. A műanyag nyílászáró mellett ma már nagy számban elérhetőek a fából, illetve fémből készült ajtók és ablakok is.

Műanyag nyílászáró - Nyílászárók anyaga

A műanyag ablakok és ajtók PVC felhasználásával készülnek, mely tartós, stabil és kis tömegű szerkezetet tesz lehetővé. Kiváló ár érték arányuknak köszönhetően nagyon népszerűek az emberek körében. Nagyon jó zárnak, hatékony hő és hangszigeteléssel hozzájárulnak otthonunk gazdaságosabb fenntartásához. A műanyag nyílászáró gyártása fehér színben történik, de fólia felhasználásával egyéb színnel is ellátható, valamint fa hatású fóliával természetesebb hatás érhető el.

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

A gyártás során műanyag profilok belsejében légkamrákat alakítanak ki, mely a bennük lévő levegőt hasznosítja majd a hőszigetelés biztosításához. Az ablakok és ajtók két sorban körbefutó gumi tömítéssel vannak ellátva, ennek segítségével még tökéletesebb zárás érhető el.

A műanyag ablakok és az üvegezett bejárati ajtók gyártása során a nyílászárót hőszigetelt üvegezéssel látják el, mely két vagy három rétegű üvegből áll. Az üvegrétegek közti tér védőgázzal van feltöltve, mely segít megakadályozni, hogy a helység az üvegfelületen keresztül hűljön le.

Műanyag ablakok

A műanyag profilok a légkamrás kialakítás, a körbefutó gumiszigetelés, illetve az ablak jelentős részét alkotó hőszigetelt üvegfelületnek köszönhetően nagyon hatékony hőszigetelést biztosít a helység számára. Gyártásuk egyedi és szabványméretben is történhet, kivitelük alapján egy illetve kétszárnyas kialakítás lehetséges. A felhasznált vasalatnak köszönhetően hagyományos nyitás mellett bukó illetve résszellőztető funkcióval is ellátható az ablak.

A tokosztós ablakok esetében a jobb és a bal ablakszárny közt egy osztás található, mindkét szárny saját kilinccsel van ellátva, valamint egymástól függetlenül nyithatóak, illetve buktathatóak.

A váltószárnyas kivitelű ablakoknál nem található osztás, egy látható illetve egy rejtett kilinccsel van ellátva.

Bejárati ajtó

A bejárati ajtó otthonunk védelmének egyik legfontosabb eleme. Családunk és értékeink védelme mellett otthonunk melegen tartásában is komoly szerepet vállal. A műanyag bejárati ajtó szerkezete és kialakítása megegyezik a műanyag ablakokéval, annak minden előnyös tulajdonságával ellátva.

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

Comments are closed.