Műanyag ablak, kétszárnyú ablak tokosztós társasházi ablak

Egy budapesti műanyag ablakcsere során, nagyon sok típusú műanyag ablakot láthatunk, egyszárnyú, kétszárnyú ablak stb. Egy belvárosi ablakcserénél fellelhetünk íves ablakokat, szögletes ablakokat, műemlék nyílászárókat. Melyek két vagy három rétegű üvegezéssel vannak szerelve. Ezek az ablakok minél egyszerűbbek, annál olcsóbbak, ebből fakadóan minél egyedibb egy ablak, annál több idő elkészíteni és annál magasabb az áruk is.

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

kétszárnyú ablak

Kétszárnyú ablak

Kétszárnyú ablak hőszigetelt üvegezése

Egy íves műanyag nyílászáró legyártása például nagyon sok időt vesz igénybe, ugyanis a műanyag profilokat ívbe kell hajtani, a benne lévő hőszigetelt üvegezést is sokkal bonyolultabb legyártani.

Kétszárnyú ablak beépítése

A beépítésük ára nagyon egyedi, hiszen rengeteg variáció van. Beépíthetőek a régi tok kibontásával, ekkor a munka mellé kőműves vagy gipszkartonos munka is kell, plusz festés. Be lehet építeni a régi keret meghagyásával, ezt bontás nélküli ablakcserének hívjuk. Ilyenkor a régi tok megmarad, csak az ablakokat tartó pántokat flexeljük le és ide építjük be az új ablak keretét.

Ez is teljesen más összegbe kerül, mint a teljes kibontás, nem beszélve az ablak variációkról, úgy mint, fix ablak, bukó-nyíló ablak, egyszárnyú nyílászáró, kétszárnyú váltószárnyas illetve kétszárnyú tokosztós ablak. Ezek mind-mind más összegbe kerülnek, nem beszélve a méretekről.

 

 

Comments are closed.