Ablak árajánlatkérés e-mailben vagy telefonon?

Ha szeretnénk az ablakunk lecserélésére árajánlatot kérni, akkor ezt kétféle módon tehetjük meg. Ablak árajánlatkérés történhet úgy hogy e-mailben elküldi az ablakainak vagy ajtóinak a méreteit. Feltüntetve hogy milyen alapanyagból, milyen színben vagy felületkezeléssel kéri, hány darab ablakról vagy ajtóról lenne szó.

Ezeket az e-maileket a lehető leghamarabb feldolgozzuk és válaszolunk rájuk írásban, esetleg telefonon. Fontos hogy az elérhetőségét helyesen adja meg. Valamint tüntesse fel az, hogy melyik napszakban vagy időpontban lenne megfelelő, ha visszahívnánk önt.

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

Ablak árajánlatkérés telefonon

Természetesen a megadott telefonszámon ön is elérhet minket, kollégánk ilyenkor már telefonon is tudja közölni a részleteket. Valamint amennyiben tanácsot szeretne kérni, vagy bizonytalan akkor örömmel segít eligazodni a nyílászárók nehézségei közt.

Ablak árajánlatkérés a honlapunkon

Természetesen a honlapunkon található árajánlat kérő oldalunk segítségével is elküldheti nekünk az adott paramétereket, vagy pedig az összes kérdését, melyet akár írásban, akár visszahívással megválaszolunk önnek.

Ablak árajánlatkérés után

Kollégáink az ön által megadott paraméterek alapján egy árajánlatot adnak, valamint javasolnak egy helyszíni felmérést, amely segítségével szakember által rögzített méretek alapján készítjük el az adott ablakokat vagy ajtókat. Természetesen a nyílászárók beépítését is elvégezzük, igény esetén a régi kibontott ajtókat vagy ajtókat elszállítjuk, hogy önnek ne kelljen vele foglalkozni, tárolni azt.

Comments are closed.