90×150 bukó-nyíló egyszárnyú műanyag ablak

Műanyag ablakainkat minimum 7cm vastag műanyag profilból készítjük, ezek úgynevezett légkamrákból állnak, ennek köszönhetően jobb a szigetelésük. A légkamrák száma befolyásoló tényező ugyanis minél több légkamrából áll egy ablak, annál jobban szigetel. A műanyag profilokat vasmerevítéssel látjuk el, így sokkal merevebbek, tartósabbak.

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

A nyíló rész dupla soros szigeteléssel készül a még jobb légzárás miatt, illetve a tok szerkezeten is található egy szilikon gumi szigetelés. A kiváló vasalatrendszer biztosítja, hogy a későbbiekben könnyen állítani tudjunk az ablakon, ha akadna.

90×150 bukó-nyíló egyszárnyú műanyag ablak üvegezése

90×150 bukó-nyíló egyszárnyú műanyag ablak

90×150 bukó-nyíló egyszárnyú műanyag ablak

A nyílászárókba ma már minden esetben hőszigetelt üvegezést raknak, ez alapkövetelmény. Alapesetben kétrétegű üveget szerelünk a nyílászárókba, melyek rétegvastagsága 4-16-4, Low-E, mert gázzal töltjük meg a két üveg közötti légrést, így nagyon jó szigetelt lesz.

Még ennél is jobb hőszigetelést tudunk elérni, ha a kétrétegű üveget, háromrétegűre cseréljük, ez már annyira jól szigetel, hogy passzív házba is beépíthető.

Műanyag  ablak méretek:

Comments are closed.