Konyhabútor

A konyha egy olyan helység ahol ételeink előkészítése és főzése történik, de ha mérete és kialakítása engedi, akkor gyakran biztosít helyet magának az étkezésnek vagy akár családi programoknak egyaránt. A konyha és itt a konyhabútor otthonunk egyik leggyakrabban használt helysége, amely elég sokrétű feladatot lát el, ezért fontos hogy az itt munkát végző személy a számára a helység használata a lehető legkényelmesebb legyen, minden szükséges felszerelés kéznél legyen.

A konyhában kiemelten fontos az elegendő tároló hely kialakítása, mivel rengeteg felszerelésre lehet szükségünk főzéskor illetve a kész ételek tálalásakor. Az előre gyártott konyhabútorok esetében többnyire kompromisszumot kell kötnünk, mivel ezek a bútorok nem mindig kaphatóak a szükséges méretben és elrendezésben, színben, vagy pedig nem rendelkeznek elég tároló hellyel.

Megvásárlásuk után néhány esetben át kell alakítanunk őket, hogy a helyükre férjenek, vagy pedig hézagok maradnak, amik miatt további lehetséges tároló helyet veszíthetünk. Ezek a problémák pedig nap mint nap felmerülnek majd, sok bosszúságot okozva a konyhában eltöltött idő alatt.

Egyedi konyhabútorok gyártása

Egyedi bútor építésével lehetőségünk van arra, hogy a fent említett problémákat akár teljesen elkerüljük. A helyszíni felmérés során felvett pontos méretek és egyedi igények alapján kompromisszum mentesen elkészülhet álmaink konyhabútora.

A tökéletes konyha bútor az ésszerű elrendezésnek köszönhetően kényelmes és biztonságos munkavégzést tesz lehetővé, miközben rengeteg szükségtelen mozgástól kímél meg minket. Ha a mosogató és a tűzhely elhelyezése lehetővé teszi, akkor lehetőségünk van akár egy faltól falig érő, egybefüggő munkapult elhelyezésére, melyen kényelmesen elférünk az alapanyagok előkészítése közben.

A konyhapultok váz szerkezete általában bútorlapból készül, az ajtói, valamint a fiókok előlapja bútorlapból vagy akár tömörfából is készülhet, utóbbi kicsit magasabb árkategóriába tartozik, de cserébe jelentősen hosszabb élettartamot biztosít. Lehetőségünk van a konyhabútorunk és kiegészítőik színeinek teljes körű kiválasztására, ezáltal a bútor könnyedén harmonizálható a környezetének színeivel.

Az egyedi tervezésű konyhabútorok segítségével még a panelházakban található kismérető főzőhelységek esetében is garantáltan kényelmes főzést tesz lehetővé, amely kellemesebbé teheti az itt eltöltött időnket.

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!