Panelkonyha

Lakásunk talán leglátogatottabb helysége a panel konyha, itt töltjük el a legtöbb időt, ezért az emberek zöme a konyhát nagyon szépre szeretné megcsinálni. Nagyon ritkán adódik arra alkalom, hogy egy előre legyártott konyhabútor tökéletesen illeszkedjen a konyhánkba. Ha nem jó méretben vagy elrendezésben, esetleg egy eleme nem fér el, nagyon sok bosszúságot okozhat, hiszen nap mint nap eszünkbe jut, amikor betérünk ebbe a helyiségbe.

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

Panel konyha anyaga

A konyhabútorok anyagát tekintve több választási lehetőségünk van, ennek többnyire csak a pénztárcánk szab határt.
Legtöbb esetben a váz, úgynevezett korpusz, bútorlapból készül. A konyhabútorok ajtaját megrendelhetjük tömör fából, ennek nagyon magas az ára, viszont cserébe nagyon jó minőségű és tartós anyagú konyhabútort kapunk, de készülhet bútorlapból is, ennek sokkal kedvezőbb ára van.

Panel konyha bútora

Egy panel lakásban legtöbbször nagyon pici konyhák találhatóak, ezeket sokszor inkább csak főzőhelyiségeknek szokták nevezni. Mivel kicsi a konyha, relatíve kevés bútor kell bele, emiatt ára kedvezőbb is lehet. Azonban itt is "el lehet szállni" árakban, hiszen ha csak az ajtókat nézzük, a bútorlap és a tömörfa ajtók árai között minimum 2-3 szoros eltérés van.

Panel konyha árak

Az árak nagyon függenek igényeinktől. Hiszen csak a konyhapultok bruttó árai 6000Ft/táblától indulnak, amiben a vágási és helyszínre szállítás, felszerelés díjai nincsenek is benne.
Pontos árhoz minden esetben egy helyszíni felmérés szükséges, akár többszöri egyeztetéssel.

Comments are closed.