Konyhabútorok

A konyhabútorok otthonunk egy fontos részét képezik, amely sokféle tevékenységnek biztosít helyszínt, főzés, előkészítés, mosogatás, tálalás. Egyre gyakrabban kerül a mosógép is a konyhába, ezáltal a konyha otthonunk egyik legösszetettebb rendszerét alkotja. Rengeteg konyhai felszerelésnek, evőeszköznek valamint biztosít helyet, sok esetben maga az étkezés is itt történik. Ahhoz hogy ez rendszer működőképes legyen, a konyhánknak nagyon sok szempontnak kell megfelelnie.

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

A konyhában tartózkodó illetve tevékenykedő személynek rengeteg helyre van szüksége a szabad mozgáshoz. Fontos hogy minden szükséges felszerelés kéznél legyen, valamint ne legyen útban semmi egyéb. Ehhez rengeteg tároló helyre van szükség és ezek előrelátó megtervezésére. Az optimális konyha elrendezése elősegíti, hogy egy adott feladatot a legkevesebb mozgással, zavaró vagy útban lévő tárgyak nélkül tudjuk elvégezni.

Egyedi méretre gyártott konyhabútorok

Egyedi, méretre gyártott konyhabútorral nem szükséges kompromisszumot kötni, segítségükkel a konyha adta lehetőségeket maximálisan kihasználhatjuk. A munkapult akár faltól falig is tarthat, nem lesznek üresen álló, kihagyott sarkok. A maximálisan kihasznált hely hatalmas segítség lehet a több órán át tartó főzéseknél és előkészítéseknél. A tervezésnek köszönhetően nem szükséges minden esetben egy serpenyő vagy egy fedő miatt bejárni az egész konyha területét, hanem minden kézre esik, ennek köszönhetően nem csak időt, hanem energiát is megspórolhatunk.

Egyedi méretre gyártott konyhabútorok tervezését az ön igényeihez, meglévő konyhai berendezéseihez igazítjuk, többféle alapanyagból és színből választhatja ki az önnek megfelelőt. Az áruházakban kapható konyhabútorok többsége nagyon jó minőségű, de sok esetben nem passzol a konyhánkba, vagy pedig éppen a nekünk tetsző színben vagy kiszerelésben nem kapható. Egyedi tervezésű konyhabútoraink megtervezése mellett természetesen a megvásárolt bútorok átalakítását vagy összeszerelését is vállaljuk.

Konyhabútorok - Konyhabútor pultok

A konyhapultok szerkezete a legtöbb esetben bútorlapból készül, az ezeken található ajtó és fiókok előlapjánál lehetőségünk van bútorlap, mdf vagy akár tömörfa felhasználásra is. A tömörfa használata még hosszabb élettartamot biztosít konyhabútorunk számára, a magasabb ára ellenére érdemes ezt választani.

Konyhabútorok színei

Az egyedi gyártásnak köszönhetően nem csak rengeteg színű vagy fazonú elemeket választhatunk, hanem többféle faanyag is közül is lehetőségünk van választani. Ennek köszönhetően a legkisebb részletig megtervezhetjük álmaink konyha bútorát, mely tökéletesen a mi igényünkre van szabva és harmonizál a helységgel.

Az egyedi tervezésű bútoroknak köszönhetően még a nagyon kisméretű konyhák vagy főzőfülkék területét is maximálisan kihasználhatjuk, ezáltal kellemesebbé téve az ott töltött időt, valamint elősegítve a hatékony munkát.

Comments are closed.