Category Archives: Konyhabútor

A konyha központi szerepet lát el egy család életében, az ételek készítése az étkezéseknek, valamint egyéb családi eseményeknek is otthont adhat. Mivel ilyen szerteágazó feladatot lát el, fontos hogy minden szempontból praktikus, könnyen használható, és a lehetőségek szerint tágas legyen. Egy jól megtervezett konyhabútor minden konyhai felszerelésnek, háztartási gépnek valamint étkészletnek helyet biztosít, valamint jelentős időt is megtakaríthat használójának. Az előre gyártott konyha bútor is lehet ideális és szép, ám kiválasztásukkor kompromisszumot kell kötnünk.

Egyedi konyhabútor

Az egyedi konyha bútor számos előnyt biztosít számunkra, egyedi tervezésnek köszönhetően maximálisan kihasználhatjuk a rendelkezésünkre álló helyet, valamint minden felszerelésnek elegendő hely biztosítható.  Az egyedi gyártásnak köszönhetően megadhatjuk a konyhabútor magasságát, kényelmesebb testtartásban főzhetünk, mosogathatunk.

Az egyedi konyha bútor segítségével kényelmesebb és egyszerűbb a konyhában történő munka, valamint lakberendezési szempontokat is figyelembe vehetünk a tervezésükkor.

Panelkonyha

Lakásunk talán leglátogatottabb helysége a panel konyha, itt töltjük el a legtöbb időt, ezért az emberek zöme a konyhát nagyon szépre szeretné megcsinálni. Nagyon ritkán adódik arra alkalom, hogy egy előre legyártott konyhabútor tökéletesen illeszkedjen a konyhánkba. Ha nem jó méretben vagy elrendezésben, esetleg egy eleme nem fér el, nagyon sok bosszúságot okozhat, hiszen nap…
Olvass tovább

Konyhabútorok

A konyhabútorok otthonunk egy fontos részét képezik, amely sokféle tevékenységnek biztosít helyszínt, főzés, előkészítés, mosogatás, tálalás. Egyre gyakrabban kerül a mosógép is a konyhába, ezáltal a konyha otthonunk egyik legösszetettebb rendszerét alkotja. Rengeteg konyhai felszerelésnek, evőeszköznek valamint biztosít helyet, sok esetben maga az étkezés is itt történik. Ahhoz hogy ez rendszer működőképes legyen, a konyhánknak…
Olvass tovább