Panelkonyha

Lakásunk talán leglátogatottabb helysége a panel konyha, itt töltjük el a legtöbb időt, ezért az emberek zöme a konyhát nagyon szépre szeretné megcsinálni. Nagyon ritkán adódik arra alkalom, hogy egy előre legyártott konyhabútor tökéletesen illeszkedjen a konyhánkba. Ha nem jó méretben vagy elrendezésben, esetleg egy eleme nem fér el, nagyon sok bosszúságot okozhat, hiszen nap mint nap eszünkbe jut, amikor betérünk ebbe a helyiségbe.

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

Panel konyha anyaga

A konyhabútorok anyagát tekintve több választási lehetőségünk van, ennek többnyire csak a pénztárcánk szab határt.
Legtöbb esetben a váz, úgynevezett korpusz, bútorlapból készül. A konyhabútorok ajtaját megrendelhetjük tömör fából, ennek nagyon magas az ára, viszont cserébe nagyon jó minőségű és tartós anyagú konyhabútort kapunk, de készülhet bútorlapból is, ennek sokkal kedvezőbb ára van.

Panel konyha bútora

Egy panel lakásban legtöbbször nagyon pici konyhák találhatóak, ezeket sokszor inkább csak főzőhelyiségeknek szokták nevezni. Mivel kicsi a konyha, relatíve kevés bútor kell bele, emiatt ára kedvezőbb is lehet. Azonban itt is “el lehet szállni” árakban, hiszen ha csak az ajtókat nézzük, a bútorlap és a tömörfa ajtók árai között minimum 2-3 szoros eltérés van.

Panel konyha árak

Az árak nagyon függenek igényeinktől. Hiszen csak a konyhapultok bruttó árai 6000Ft/táblától indulnak, amiben a vágási és helyszínre szállítás, felszerelés díjai nincsenek is benne.
Pontos árhoz minden esetben egy helyszíni felmérés szükséges, akár többszöri egyeztetéssel.

Konyhabútorok

A konyhabútorok otthonunk egy fontos részét képezik, amely sokféle tevékenységnek biztosít helyszínt, főzés, előkészítés, mosogatás, tálalás. Egyre gyakrabban kerül a mosógép is a konyhába, ezáltal a konyha otthonunk egyik legösszetettebb rendszerét alkotja. Rengeteg konyhai felszerelésnek, evőeszköznek valamint biztosít helyet, sok esetben maga az étkezés is itt történik. Ahhoz hogy ez rendszer működőképes legyen, a konyhánknak nagyon sok szempontnak kell megfelelnie.

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

A konyhában tartózkodó illetve tevékenykedő személynek rengeteg helyre van szüksége a szabad mozgáshoz. Fontos hogy minden szükséges felszerelés kéznél legyen, valamint ne legyen útban semmi egyéb. Ehhez rengeteg tároló helyre van szükség és ezek előrelátó megtervezésére. Az optimális konyha elrendezése elősegíti, hogy egy adott feladatot a legkevesebb mozgással, zavaró vagy útban lévő tárgyak nélkül tudjuk elvégezni.

Egyedi méretre gyártott konyhabútorok

Egyedi, méretre gyártott konyhabútorral nem szükséges kompromisszumot kötni, segítségükkel a konyha adta lehetőségeket maximálisan kihasználhatjuk. A munkapult akár faltól falig is tarthat, nem lesznek üresen álló, kihagyott sarkok. A maximálisan kihasznált hely hatalmas segítség lehet a több órán át tartó főzéseknél és előkészítéseknél. A tervezésnek köszönhetően nem szükséges minden esetben egy serpenyő vagy egy fedő miatt bejárni az egész konyha területét, hanem minden kézre esik, ennek köszönhetően nem csak időt, hanem energiát is megspórolhatunk.

Egyedi méretre gyártott konyhabútorok tervezését az ön igényeihez, meglévő konyhai berendezéseihez igazítjuk, többféle alapanyagból és színből választhatja ki az önnek megfelelőt. Az áruházakban kapható konyhabútorok többsége nagyon jó minőségű, de sok esetben nem passzol a konyhánkba, vagy pedig éppen a nekünk tetsző színben vagy kiszerelésben nem kapható. Egyedi tervezésű konyhabútoraink megtervezése mellett természetesen a megvásárolt bútorok átalakítását vagy összeszerelését is vállaljuk.

Konyhabútorok – Konyhabútor pultok

A konyhapultok szerkezete a legtöbb esetben bútorlapból készül, az ezeken található ajtó és fiókok előlapjánál lehetőségünk van bútorlap, mdf vagy akár tömörfa felhasználásra is. A tömörfa használata még hosszabb élettartamot biztosít konyhabútorunk számára, a magasabb ára ellenére érdemes ezt választani.

Konyhabútorok színei

Az egyedi gyártásnak köszönhetően nem csak rengeteg színű vagy fazonú elemeket választhatunk, hanem többféle faanyag is közül is lehetőségünk van választani. Ennek köszönhetően a legkisebb részletig megtervezhetjük álmaink konyha bútorát, mely tökéletesen a mi igényünkre van szabva és harmonizál a helységgel.

Az egyedi tervezésű bútoroknak köszönhetően még a nagyon kisméretű konyhák vagy főzőfülkék területét is maximálisan kihasználhatjuk, ezáltal kellemesebbé téve az ott töltött időt, valamint elősegítve a hatékony munkát.