Ajtó, ablak helyszíni felmérése

A tökéletes eredmény eléréséhez a jó minőségű alapanyagok és szerszámok használata, valamint a szakszerű beépítés mellett nyílászárók cseréjének egyik szintén fontos lépése a helyszínen történő felmérés, amelyet cégünk biztosít. Habár a nyílászárónk méreteit kis utána járással mi magunk is lemérhetjük, de érdemes ezt a műveletet képzett szakemberre bízni.

A pontos méretek felvétele mellett munkatársunk segíthet az új nyílászárók kiválasztásában.

Amennyiben tanácstalanok vagyunk a leendő ablak vagy ajtó alapanyaga, nyitásának iránya, valamint az új nyílászárók kivitelével valamint milyen kiegészítőkkel láthatjuk el őket, akkor ezeket a kérdéseket helyben megválaszolja és segít a döntésben.

Új ablakok és ajtók beépítése

Az új ablakok vagy ajtók beépítésére több módszer is létezik. A beépítéssel járó falsérülések általában előreláthatóak a bontással járó nyílászáró cseréjénél, ennek köszönhetően előre fel tudunk készülni az ezzel járó törmelékre, valamint kérésre az ablaknyílás falazatát helyreállítjuk a beépítés végeztével.

Leggyakoribb kérdések ajtó, ablakcsere előtt

A kollégánkhoz intézett leggyakoribb kérdés a nyílászáró alapanyaga szokott lenni. A nyílászárók jelenleg 3 féle alapanyagból készülnek, mégpedig fa, műanyag és alumínium. Mindhárom alapanyagból készített nyílászáró tökéletesen megfelel a modernkori elvárásoknak, emellett kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek.

Műanyag ablakok jellemzői

A műanyag nyílászárók tökéletes ár-értékaránnyal rendelkeznek, szinte légmentes zárást tesznek lehetővé. Karbantartásuk gyerekjáték, alacsony árának köszönhetően az egyik legnépszerűbb választás.

Fa nyílászárók beépítése, beépítési helyük

A fa nyílászárók a természetes anyaguknak köszönhetően kiválóan illeszkednek modern és régi stílusú épületekhez egyaránt, többféle faanyagból is készülhetnek, ezek közül a leggyakoribb a borovi fenyő felhasználása. Felületkezelésének köszönhetően többféle színárnyalatban is elkészíthetőek, ezáltal jobban belesimulnak a környezetükbe. Az alumínium nyílászárók a legkeményebb és intenzívebb igénybevételnek is ellenállnak, modern irodaházak, otthonok tökéletes kiegészítői. Ideális választás boltok bejárati ajtajának, amelyet naponta rengetegszer használnak. Az épületnek modern eleganciát kölcsönöz, valamint luxus érzését kelti.

Hozzászólások lezárva