Helyszíni felmérés

Ajtó, ablak helyszíni felmérése

A tökéletes eredmény eléréséhez a jó minőségű alapanyagok és szerszámok használata, valamint a szakszerű beépítés mellett nyílászárók cseréjének egyik szintén fontos lépése a helyszínen történő felmérés, amelyet cégünk biztosít. Habár a nyílászárónk méreteit kis utána járással mi magunk is lemérhetjük, de érdemes ezt a műveletet képzett szakemberre bízni.

A pontos méretek felvétele mellett munkatársunk segíthet az új nyílászárók kiválasztásában.

Amennyiben tanácstalanok vagyunk a leendő ablak vagy ajtó alapanyaga, nyitásának iránya, valamint az új nyílászárók kivitelével valamint milyen kiegészítőkkel láthatjuk el őket, akkor ezeket a kérdéseket helyben megválaszolja és segít a döntésben.

Új ablakok és ajtók beépítése

Az új ablakok vagy ajtók beépítésére több módszer is létezik. A beépítéssel járó falsérülések általában előreláthatóak a bontással járó nyílászáró cseréjénél, ennek köszönhetően előre fel tudunk készülni az ezzel járó törmelékre, valamint kérésre az ablaknyílás falazatát helyreállítjuk a beépítés végeztével.

Leggyakoribb kérdések ajtó, ablakcsere előtt

A kollégánkhoz intézett leggyakoribb kérdés a nyílászáró alapanyaga szokott lenni. A nyílászárók jelenleg 3 féle alapanyagból készülnek, mégpedig fa, műanyag és alumínium. Mindhárom alapanyagból készített nyílászáró tökéletesen megfelel a modernkori elvárásoknak, emellett kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek.

Műanyag ablakok jellemzői

A műanyag nyílászárók tökéletes ár-értékaránnyal rendelkeznek, szinte légmentes zárást tesznek lehetővé. Karbantartásuk gyerekjáték, alacsony árának köszönhetően az egyik legnépszerűbb választás.

Fa nyílászárók beépítése, beépítési helyük

A fa nyílászárók a természetes anyaguknak köszönhetően kiválóan illeszkednek modern és régi stílusú épületekhez egyaránt, többféle faanyagból is készülhetnek, ezek közül a leggyakoribb a borovi fenyő felhasználása. Felületkezelésének köszönhetően többféle színárnyalatban is elkészíthetőek, ezáltal jobban belesimulnak a környezetükbe. Az alumínium nyílászárók a legkeményebb és intenzívebb igénybevételnek is ellenállnak, modern irodaházak, otthonok tökéletes kiegészítői. Ideális választás boltok bejárati ajtajának, amelyet naponta rengetegszer használnak. Az épületnek modern eleganciát kölcsönöz, valamint luxus érzését kelti.