Pazar igényes ajtók: profi faáruból!

A szemrevaló bejárati ajtók minden esetben vetemedésmentes fa anyagból készülnek, a többnyire elavult molyrágta, pocsékul záródó nyílászáróját cserélje le, divatos, vastag, jól záródó ablakra.

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

Fa ajtóinkat ablakfrízből teremtjük meg melyeket hatvannyolc és nyolcvannyolc mm-es vastagságban készítjük el Azért, miszerint Ön számára a kiváló méretű ajtót csináljuk ellenszolgáltatás nélküli helyi vizsgálatot adunk.
Az ajtókat kiváló minőségben specifikusra készítjük el. Napjainkban a fa bejárati ajtó árlista, fa ajtó, fa ajtók egyedi méretben meglehetősen népszerű téma.

Az ajtócserét rövid idő során elvégezzük. A ablakokat igény nyomán színekkel visszük amelyet 1 katalógusból kereshet ki ellenben ha akarja pingálni olyankor natúr kivitelben is vehet lépcsőházi ajtót Az ajtókba 2 üveg rétegű avagy 3 üveg rétegű üvegezést illesztünk be nagymértékben megfelelő légzárást juttatnak.

A beillesztést elvégezhetjük a egykori tok totális kiszakításával, ebben az esetben a vakolat sérülhet, így vakolási meló is kellhet.

Comments are closed.