Ingyen ablak, ingyen nyílászáró, ingyen ajtó, létezhet ilyen ???

A válasz egyszerű, sajnos NEM. Ingyen ablak nincs.(max. bontott)

Új, jó minőségű nyílászáróknál biztosan nem, a régi bontott nyílászáróknál viszont előfordulhat az, hogy ingyen megkaphatjuk, bár ezek nem biztos, hogy megfelelő hőszigeteléssel rendelkeznek, de ingyen vannak.

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

Ingyen ablak - az energiatakarékosság

Napjaink egyik leggyakoribb témája az energiatakarékosság, amely ugyan fontos a környezet védelem szempontjából. Mindannyian egyetértünk abban is, hogy a lehető legkevesebb energia felhasználásával szeretnénk otthonunkat kényelmessé tenni, ezt pedig az otthonunk vagy irodánk modernizálásával érhetjük el leghatékonyabban.

Ha otthonunkban régi, nehezen záródó, vagy éppen huzatos nyílászárók vannak akkor ezek modernebbre cserélésével jelentősen javíthatjuk otthonunk energiafelhasználásán. A modern, hőszigetelt nyílászárók beépítése egyszeri költséget jelent. Viszont ha jó minőségű ablakokat és bejárati ajtókat választunk, melyek szakszerűen kerülnek beépítésre, akkor a beépítés után már jelentősen kevesebb energiát fogunk a fűtésre vagy a légkondicionálásra költeni. Ezáltal jelentős összegeket takaríthatunk meg, mindezek mellé még a környezetünket is kíméljük.

Egy rosszul beállított ajtó mennyi gondot okozhat

Egy szakszerűen beállított bejárati ajtó otthonunk biztonságérzetünket is nagyban megnöveli, jelentősen megnehezítve a hívatlan, rossz szándékú „vendégek” dolgát. Ezek a nyílászárók a régiekhez képest jelentős hangszigetelési képességgel is rendelkeznek, valamint redőnyök felszerelésével ezek még tovább növelhetőek, jégesőtől vagy egyéb környezeti hatásoktól pedig hatékonyan megvédi az adott ablakot.

Amennyiben szeretné otthonának nyílászáróit lecserélni modernebbekre, vagy bizonytalan és tanácsra van szüksége, akkor kérje ki a tanácsunkat vagy kérjen árajánlatot. Helyszíni felmérésünk segítségével megtörténik a pontos méretfelvétel, ezt követően a méretre gyártott nyílászárók néhány héten belül beépítésre is kerülhetnek. A nyílászáró cserét követően már zavartalanul élvezheti modern ablakai és ajtói minden előnyös tulajdonságát, valamint pénzt is megtakaríthat általuk.

Comments are closed.