Pest megyei ablakbeépítés, pest megyei ajtóbeépítés

Az otthonunkban található nyílászárók modernizálásával könnyedén megszabadulhatunk minden bizonnyal régóta tartó kellemetlenségektől, amely a régi, nehezen használható huzatos ablakainktól, ajtóinktól. A legtöbb nyílászáró csere árajánlat kéréssel kezdődik, amit általában egy helyszíni felmérés követ.

Pest megyei ablakbeépítés - Helyszíni ablak felmérés

Cégünk biztosítja, valamint lehetőség van visszahívás igénylésére is. A helyszíni felmérés alkalmával történik a pontos méretek felvétele, ezen méretek alapján készül el az adott nyílászáró, legyenek az bejárati vagy beltéri ajtók, esetleg ablakok.

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

Ablak beépítés

Ablak beépítés

Pest megyei ablakbeépítés - Ablakgyártás

A gyártás befejeztével az elkészült nyílászárók kiszállításra kerülnek. A munkaterülete érdemes akadály mentesíteni, valamint az értékes vagy törékeny tárgyainkat biztonságba helyezni, ezáltal a beépítés folyamata jelentősen egyszerűbb lesz. A bontás ajtó vagy ablakszárnyak leszerelésével kezdődik, majd pedig ezeknek a keretük bontódik ki a falnyílásokból.

Téglaépületek és panelházak esetében a bontás némileg különbözik, a régi ablakok, ajtók kibontása téglaépületekben általában fal sérüléssel járhat. Kérés esetén a faljavítás kőműves munkáit elvégezzük, a kibontott nyílászárókat pedig a kért helyre tesszük, vagy előzetes igény alapján el is szállíthatjuk.

Pest megyei ablakbeépítés - Bontás után

A bontás után az ajtók vagy ablakok leendő helyét alaposan letakarítjuk, portalanítjuk. A tokszerkezetek rögzítése után a nyíló szárnyak is felhelyezésre kerülnek, a tok és a falnyílás közti hézagokat pur habbal töltjük fel, ezt pedig takarólécekkel vagy gipszkartonnal fedjük el. Utolsó lépésként a nyílászárók finombeállítása következik, mellyel biztosíthatjuk a zavartalan, szorulásmentes működtetést.

Comments are closed.