Minőségi fa nyílászáró beépítése zuglói panellakásban

Nagyon elterjedt dolog napjainkban a panelházi lakások minőségi fa nyílászáró beépítése, történjen az panelprogramon keresztül, vagy pedig egyénileg. A régi elavult nyílászáró modernebbre cserélésével rengeteg bosszúságtól kíméljük meg magunkat, mint például a nehezen záródó vetemedett nyílászárók okozta kellemetlenségektől, vagy az állandó huzattól, amely rengeteg értékes fűtési energiát pazarol el, mellyel ön folyamatosan pénzt veszít, és még sincs kellemes meleg otthonában.

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

Minőségi fa nyílászáró beépítése

Minőségi fa nyílászáró beépítése

Minőségi fa nyílászáró beépítése - Nyílászáró csere

A megoldás ezekre a problémákra a nyílászárók lecserélése. A legtöbb esetben a panelházakba műanyag nyílászárókat építenek be, mely tökéletes hőszigetelő, ára kedvező, viszont sok ember nem szereti a műanyag dolgokat, inkább természetes anyagokkal vennék magukat körül. Erre természetesen lehetőség van, panelházak esetében is bármilyen alapanyagú nyílászáró beépíthető, így a fa is. A fa ablakcsere egy költségesebb.

Minőségi fa nyílászáró beépítése - Fa nyílászárók előnyei

A fa nyílászárók előnyei közé tartozik, hogy nagyon szépek és természetesek, egyedi mintázattal rendelkeznek valamint felületkezelésüknek köszönhetően színeik variálhatóak. A fa kiváló hőszigetelési tulajdonsággal rendelkezik. Az általunk forgalmazott fa nyílászárók rétegragasztott, hossztoldott borovi fenyőből készülnek. A borovi fenyő kiváló választás kültéri használatra, ebből adódóan homlokzati nyílászárónak is remek választás. Vetemedésre nem igazán hajlamos, tökéletesen ellenáll az időjárás hatásainak.

Minőségi fa nyílászáró beépítése - Fa ablak felületkezelése

A felületkezelése némi törődést igényel néhány évente, de cserébe szinte örök darab lesz a borovi fenyő ablakunk. Mivel a fa egy természetes anyag, némileg kellemesebbé, természetesebbé teheti otthonunkat akár a zsúfolt belvárosi környezetben is.

Comments are closed.