Fa ablak csere prémium minőségben

A fa ablakok alkalmazása tökéletes döntés olyan otthonokban, ahol a lakók szeretik és elvárják a természetes anyagok alkalmazását. Fa ablak csere prémium minőségben borovi fenyőből készül, hossztoldott vagy igény szerint toldásmentes borovi fenyőből.

panel lakás fa ablak csere

panel lakás fa ablak csere

Habár a műanyag nyílászárók és az alumínium nyílászárók is tökéletesek, de előbbit ridegsége és egyszerűsége.Utóbbit pedig viszonylag magasabb ára miatt sokan nem szeretnék otthonukba, vagy nem engedhetik meg maguknak. Ha fából készült ajtókat és ablakokat szeretnénk alkalmazni otthonunkban, akkor sem kell hátrányt szenvednünk. Mivel mindhárom alapanyagú nyílászáró viszonylag tökéletes hőszigetelő, így természetesen kedvünk és pénztárcánk alapján választhatunk.

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

Fa ablak csere –  fa ajtók, fa ablakok gyártása

Az általunk készített és forgalmazott fa ablakok és ajtók hossztoldott, rétegragasztott borovi fenyőből készülnek. Ennek a fenyő fajtának a neve egyenlő a tartóssággal és eleganciával. Változatos, szép felületű fa, fajtájára jellemző mintázatokkal, színe a fényviszonyok alapján változik, kiválóan ellenáll az időjárásnak is.

Fa ablakcsere – Felületkezelés

Felületkezelésének köszönhetően ellenáll az állandó napsütésnek, nedvességnek valamint rengeteg színnel is ellátható, ezáltal belesimulva környezetébe. Felület kezelését néhány évente megújítva szinte örök életű lesz, nagyon hosszú ideig szolgálva tulajdonosát.

Fa ablak csere – Akár toldás nélküli borovi fenyőből

Habár a fa nyílászárók használata önmagában is a természetességet és a luxust jelképezi, lehetőség van toldás nélküli borovi fenyőből is elkészíteni az adott nyílászárót, viszont a tökéletes hosszúságú és vastagságú, hibátlan faanyag ritkaságnak számít így ez a fajta igény viszonylag nagyobb anyagi ráfordítást igényel, de természetesen megvalósítható kérés.

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva