Fa ablak akciók

Az otthonunkban található ablakok és ajtók, mint minden használati tárgyunk idővel cserére szorul. Az elhasznált, rossz állapotban lévő ablakaink sok bosszúságot okozhatnak használatuk közben, valamint az energiatakarékosság sem jellemző rájuk. Az vetemedett ablakszárnyak mellett folyamatosan áramlik a levegő, otthonunk pedig folyamatosan hűl. A nyílászárók cseréje viszonylag könnyű művelet, és nem is minden esetben drága dolog. Rendszeresen vannak fa ablak akciók, melynek köszönhetően jó áron juthatunk fa ablakokhoz.

Fa ablak akciók

Fa ablak akciók

Fa ablak akciók - miért érdemes fa ablakot választani?

A fa ablak már hosszú idő óta jelen vannak otthonainkban. Elsősorban a természetes alapanyagok kedvelőinek javasoljuk. Egy-egy szép fa nyílászáró egy bútor szépségével is felér, jelentősen megszépítve otthonunkat.

A műanyagból és fémből gyártott ablakok homogén, rideg felületével szemben a fa ablakok felülete egyedi, szép mintákkal van tarkítva. A megfelelő festéssel ellátva pedig ez tovább is hangsúlyozhatjuk a fa egyedi szépségét. Az alapanyag egyediségének köszönhetően nem létezik két egyforma fa ablak.

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

Fa ablak akciók – mire érdemes figyelni ablakválasztáskor?

Ablakvásárlás előtt mindenképpen tájékozódjunk az akciós ablak felszereltségéről, alapanyagáról, valamint hogy milyen további költségekre számíthatunk az ablak beépítéséig a feltüntetett összegen kívül.

A másik fontos dolog hogy a fa ablak árak tartalmazzák-e a leendő fa ablakunk felületkezelését. A festetlen, natúr fa ablakok jelentősen olcsóbbak, ám ebben az esetben magunknak kell lefestenünk az ablakok felületeit.

A festéshez szükséges festéket, ecsetet és egyéb eszközöket magunknak kell megvenni. Mivel az ablakfestés sok esetben egy elég kellemetlen folyamat lehet, rábízhatjuk egy szakemberre. Ebben az a festő munkadíját is hozzáírhatjuk az ablakcsere költségeihez.

Fa ablak akciók – Milyen akciók fordulhatnak elő ablakvásárláskor?

Sok esetben a nyílászárók ára lesz kedvezőbb, ám nagyon gyakori hogy az akció keretében az ablakokhoz tartozó egyéb kiegészítők ára csökken, vagy pedig ajándékba kapjuk hozzájuk. Az fa ablakokhoz tartozó kiegészítők közé sorolhatjuk a különböző típusú rovarhálókat, párkányokat és könyöklőket, stb.

A fa ablak akciók mellett előfordulhat, hogy a nyílászáró beépítés valamelyik lépésének árát csökkenti a cég. Ilyen például az ablak kibontását követő fal helyreállítás vagy a bontási törmelék elszállítása.

Fa ablak akciók – miért akcióznak le bizonyos ablakokat?

Mint minden más egyéb termék esetében is, előfordulhat, hogy kifutó termékről van szó, esetleg túl sok van belőlük raktáron. Nyílászárók esetében ez főként a szabvány méretű ablakokra és ajtóknál fordul elő.

Comments are closed.