Egyedi bútor

Otthonunk bútorai fontos szerepet látnak el mindennapi életünkben. Egy jól kiválasztott bútor tökéletesen kihasználja a rendelkezésre álló helyet, megkönnyíti a használatot, valamint könnyebbé teheti életünket. A készen kapható bútorok sok esetben nem megfelelő méretűek, vagy a számunkra ideális bútor színe nem felel meg ízlésünknek. Az egyedi bútor készítésnek köszönhetően akár álmaink bútora is megvalósítható, a nekünk tetsző színben, formában, elrendezésben, illetve a helységhez pontosan illeszkedő méretben. A bútorlapból felhasználása mellett lehetőségünk van ízlésünknek megfelelő tömörfa elemekkel elkészíteni az adott bútordarabot.

Egyedi konyhabútor

A konyha központi helység a család életében, a főzés és tálalás, mosogatás mellett az esetek többségében az étkezés számára is helyet biztosít. Sokrétű felhasználása miatt kiemelten fontos hogy a lehetőségek szerint tágas, kényelmes, valamint praktikus legyen, megkönnyítve az itt elvégzett feladatokat.

Az egyedi konyhabútor választásával konyhánkat teljes egészében magunkra szabhatjuk, minden oda kerül majd, ahova szeretnénk. A helységhez tökéletesen illeszkedő bútorok maximálisan kihasználják a rendelkezésre álló helyet, ezáltal biztosítva hogy az összes konyhai felszerelésünk könnyen elérhető legyen.

Mivel a konyhai munkavégzés sokszor órákon keresztül is tarthat, így fontos hogy az itt lévő személy kényelmesen végezze a feladatát. A szabvány konyhapult magassága nem mindenkinek ideális, magasabb emberek esetében kényelmetlen lehet a használata. Az egyedi konyhabútor gyártásnak köszönhetően biztosítható a munkapult ideális magassága.

Egyedi bútor - Nappali bútor

A nappali otthonunk másik fontos központi helye, gyakori helyszíne a családi vagy baráti összejöveteleknek. A nappaliban található bútorok fő szempontja a szép külső, illetve az elegendő tároló hely biztosítása. A számtalan dísztárgyunk mellett sok esetben itt található a Tv valamint a hozzá tartozó egyéb berendezések.

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

A nappaliban található szerkények egyedi tervezése mellett lehetőségünk van hozzájuk illő kisebb bútorok készítésére is, melyek együtt még hatékonyabb használatot, illetve előnyösebb megjelenést biztosítanak a helység számára.

Egyedi bútor

Egyedi bútor

Egyedi bútor - Egyedi Étkező bútor

Ha otthonunk rendelkezik külön étkező helységgel, akkor az ott található bútorok szerepe az egyszerű tárolás, valamint az italok, evőeszközök és a poharak tárolása. Az étkező bútorai közé tartoznak a tálalószekrények, vitrinek, komódok.

Egyedi dolgozószoba bútor

Akik otthon is dolgoznak, azoknak szükségük van egy nyugodt, csendes, valamint kényelmes helységre, amely zavartalan és hatékony munkát tesz lehetővé. Az itt elhelyezett számítógépasztalok, íróasztalok, polcok elrendezése és mérete mind-mind elősegítik az otthoni munkavégzést. Az egyedi bútor tervezésével a teljes dolgozószobát a magunk igényei szabhatjuk.

Egyedi előszoba bútor

Az előszoba elengedhetetlen részei a fogas, cipő tartó, vagy akár egy komód is vagy egyéb tároló. Amikor elmegyünk otthonról, vagy éppen hazatérünk, praktikus, ha mindennek megvan a saját helye, valamint a kezünkben lévő tárgyakat is biztonsággal le tudjuk tenni, míg a kabátot vagy cipőt húzunk.

Az előszoba egyedi bútorral való ellátásával a viszonylag kis helységből is ideális és praktikus helységet kapunk, maximálisan kihasználva a rendelkezésünkre álló helyet, mindezt az egyéni ízlésünk és igényeik alapján.

Egyedi Gardrób

A gardrób szerkény elsősorban a ruháink tárolására alkalmas nagyméretű szekrény, ám sok esetben külön helység van számára kialakítva. A gardrób szerkényben rengeteg ruha van tárolva, ezekhez természetesen elegendő hely szükséges.

Ha gardróbunk külön helység, akkor lehetőségünk van akár faltól-falig, egyedi méretű szekrényekkel ellátni, így biztosíthatjuk a ruháinkhoz való kényelmes hozzáférést. A hagyományos szekrényeket lassan leváltják a nagyméretű tolóajtóval ellátott példányok, melyek használata kényelmes, valamint nyitott állapotban nem vesz el a rendelkezésre álló helyből.