Olcsó bejárati ajtó

Azoknak az embereknek akiknek szükségük van egy új fa bejárati ajtóra, nem kell feltétlenül százezreket költenie nyílászáró csere alkalmával. Ha kicsit szűkebb a keret, akkor olcsó bejárati ajtó is szóba jöhet.  Legyen az az ajtó műanyag vagy akár fából készült, mindkét fajtából léteznek olcsó modellek, amik természetesen tökéletesen ellátják funkciójukat, biztonságot nyújtanak és kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek.

Olcsó bejárati ajtó - Nem a minőség rovására

Ezeknek az ajtóknak az ára nem a silány minőséget tükrözi hanem bizonyos esztétikai kiegészítőkből kevesebb van rajta vagy más anyagból. Ilyenek lehetnek például a réz kilincs helyett más fémből készült kilincs foglal helyet az ajtón. Kevesebb ablak elem található az ajtón vagy egyáltalán nincs ablak rajta.

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

Bizonyos esetekben lehetőség van a felület kezelés elhagyására is fából készült ajtóknál, viszont ez egy szabadon álló családi ház esetében egyáltalán nem előnyös, mivel így a nyílászáró védtelen az pára tartalom változásával és az erős napfénnyel szemben ami egy idő után vetemedéshez vezethet.

Olcsó bejárati ajtó vásárlása

Az olcsó bejárati ajtók ezen bizonyos tulajdonságok elhagyásával is teljes értétű nyílászárók lehetnek, melyek nem összekeverendők a bizonyos nagyáruházakban kapható olcsó ablakokkal és ajtókkal, amikkel általában több probléma is szokott lenni, nem beszélve arról hogy a felszerelést és a szállítást az áruk nem tartalmazza. A felszerelést ajánlott szakemberrel végeztetni főleg ha a régitől eltérő méretű nyílászárókat szeretnénk.

Olcsó bejárati ajtó - Ajtófelmérés

A szakember a helyszínre érkezéskor méretet vesz, a megrendelő kiválasztja az ajtót vagy ablakokat, és néhány héten belül kiszállításra kerülnek és akkor helyben helyükre is kerülnek a választott termékek, sok bosszúságtól megkímélve az otthonát felújító embert.

Comments are closed.