Bejárati ajtó csere

Hasonlóan a legtöbb használati tárgyunkhoz, idővel cserélni kell a nyílászárókat is, ebbe beletartozik a bejárati ajtó csere is. Ezek a nyílászárók elég nagy igénybevételnek vannak kitéve. Gondoljunk csak bele hogy hányszor nyitjuk és zárjuk naponta, főleg ha még a család is nagy.

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

Bejárati ajtó csere - Miért kell kicserélni

Egy bejárati ajtó pedig idővel elvetemedhet, szorulhat, vagy egyszerűen csak nem záródik be magából. A bejárati ajtó csere megoldást jelenthet erre a problémára. A cseréhez minden esetben javasolt szakember igénybevétele mivel előfordulhat hogy a végeredmény rosszabb lesz mint volt. Ennek kiküszöbölésére kérje szakértő segítségét aki az egész folyamat során az ön segítségére lesz.

Bejárati ajtó beépítés

Legyen az fa ajtó vagy biztonsági bejárati ajtó, fontos az alapos körültekintő ajtóbeépítés. A bejárati ajtó beépítése több lépésből áll, ha van régi bejárati ajtó, minden esetben ellenőrizzük, hogy jó-e az új ajtó mérete.

Bejárati ajtó csere - Első lépések

A folyamat első lépése a szakemberek és a nyílászáró anyagának a kiválasztása, legyen az fából készült vagy műanyag nyílászáró. Ha a méretfelvétel megtörtént és kiválasztásra került az ajtó típusa akkor a következő lépés a beszerelés lesz, kivéve abban az esetben amikor az ajtó mérete vagy egyéni elképzelés miatt egyedi gyártás szükséges.

Bejárati ajtó csere - Ajtó beépítés

Ha a gyártás befejeződött akkor a kész nyílászáró kiszállításra kerül és rögtön be is szereli a szakember, valamint megtörténik a beállítás is. Ez a lépés fontos mivel ha nincs rendesen beállítva az ajtó akkor nehezen záródhat vagy huzatos lehet ami energia gazdálkodási szempontból nem szerencsés, főleg fűtési szezonban. Ha mindez megtörtént akkor ön egy vadonatúj bejárati ajtóval lesz gazdagabb ami megvédi az otthonát a külvilágtól és sokáig szolgálni fogja önt.

Comments are closed.