Alumínium garázskapu, az örök minőség

Az alumínium garázskapu nagyon hasznos gépjárművünk védelme szempontjából, emellett kényelmesebbé teszi autónk használatát is. A hagyományos garázsajtókhoz képest nem csak egyszerűbb a használatuk, hanem jelentősen kisebb hely igénnyel is rendelkezik.

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

A redőnyös alumínium garázskapu

A redőnyös garázskapu szinte bármelyik garázsra felszerelhető, legyen az egy, vagy akár két férőhelyes garázs. A dupla garázs esetében egyetlen széles kapu segítségével megoldhatjuk mindkét gépjármű tárolását, nincs szükség két külön ajtó felszerelésére és üzemelésére.

A redőnyös alumínium garázskapu előnyei

A redőnyös kialakításának köszönhetően a nagyon helytakarékos, a szerkezet nyitott állapotban a garázs bejárat fölött van elhelyezve, feltekert állapotban. Ennek köszönhetően a garázs bejárata előtti terület szabadon felhasználható, ellentétben a hagyományos nyitású ajtókkal.

Az emelhető garázsajtókhoz képest jelentősen könnyebb a használatuk, nincs szükség hajolgatásra és erőlködésre. Az emelhető ajtók a garázs belmagasságából elég sok helyet igényelnek, ezzel szemben a redőnyös garázsajtó csak a bejárati fölött felszerelt redőnytok felszerelését igényli.

A redőnyös alumínium garázskapu igény szerint motorizálható, valamint egy körülbelül gyufásdoboz méretű távirányítóval is működtethető. Ennek köszönhetően nem szükséges kiszállnunk a gépjárműből be vagy kiállás közben. A garázskapu nyitását és zárását egy egyfázisú csőmotor végzi el, áramkimaradás esetén a szerkezet kézi erővel is kinyitható.

Alumínium garázskapu

A redőnyös garázskapuk többféle alapanyagból elkészíthetőek, ezek közül az egyik legkedveltebb az alumínium. Az alumínium garázskapuk kialakításuknak köszönhetően kiállják az idő próbáját, emellett szépek és modern külsőt kölcsönöznek garázsunk számára.

Alumínium garázskapu színei

Az alumínium garázskapuk bármilyen színnel elláthatóak, felületük ezek után nem igényel majd további felületkezelést. Az alumínium könnyű és szilárd szerkezetet tesz lehetővé, melynek felülete ellenálló az időjárással és a rozsdával szemben.

Alumínium garázskapu szerkezete

A redőnyös szerkezet 55 vagy 77 milliméteres sajtolt vagy hengerelt alumínium redőnylécekből épül fel. Az alumínium redőny lamelláiban PUR hab található, melyek megnövelik a szerkezet stabilitását, emellett jobb hőszigetelő képességgel látják el a garázskaput. Ennek köszönhetően akár gazdaságosan fűthető garázst is kialakíthatunk, ami jótékony hatással van a gépjárműre.

 

Comments are closed.