Category Archives: Alumínium garázskapu

A garázskapu nemcsak az autónkat, motorunkat védi meg, hanem a garázsban tárolt szerszámokat, egyéb eszközeinket is. A hagyományos, nyithat garázsajtók ugyan hatékonyak, ám használatuk néha kellemetlenséget okoz, főként előnytelen időjárás során. Az alumínium garázskapu redőnyös kialakításának köszönhetően nagyon kevés helyet igényel, használatuk pedig kényelmes és praktikus.

Alumínium garázskapu használata

Az alumínium garázs ajtó nyitott állapotában a garázs bejárata fölött található, a hozzá tartozó redőnydobozban feltekerve. Az emelhető ajtókkal ellentétben nem szükséges lehajolnunk és felemelnünk őket, nyitásuk és zárásuk kézi erővel is könnyedén megoldható. A maximális kényelem biztosításához az alumínium garázsajtó emelő motorral is ellátható, mely egy gombnyomás, vagy egy apró távirányító segítségségével is történhet.

Az alumínium garázsajtó könnyű, tartós, szép és modern külsőt kölcsönöz a garázsnak, emellett hatékony védelmet is biztosít a bent tárolt értékeink számára.

Alumínium garázskapu, az örök minőség

Az alumínium garázskapu nagyon hasznos gépjárművünk védelme szempontjából, emellett kényelmesebbé teszi autónk használatát is. A hagyományos garázsajtókhoz képest nem csak egyszerűbb a használatuk, hanem jelentősen kisebb hely igénnyel is rendelkezik. Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést! A redőnyös alumínium garázskapu A redőnyös garázskapu szinte bármelyik garázsra felszerelhető, legyen az egy, vagy akár két férőhelyes garázs. A dupla…
Olvass tovább