Category Archives: Alumínium nyílászáró

Az alumínium nyílászáró a legmagasabb igényeknek is megfelelnek, az alumínium előnyös tulajdonságainak köszönhetően masszívak, szinte örök életűek, valamint exkluzív külsőt kölcsönöz bármilyen épület számára.

Alumínium ajtók, ablakok típusai

Az alumínium nyílászáró hő hídmentes és hő hidas kivitelben léteznek. A hő hidas ajtók az épületek belső terének elválasztására használják, míg a hő hídmentes nyílászárók az épület homlokzatába kerülnek beépítésre. Az alumínium nyílászárók kivételesen tartósak és ellenállóak, használatuk kiváló választás egy hivatal vagy irodaépület esetében, ahol naponta sok száz ember is megfordulhat.

Ezek a nyílászárók önmagukban is elég szilárdak, nincs szükség további merevítésre, ami megnövelné az ajtó vagy ablak tömegét. Az alumínium nyílászárók bármilyen színnel elláthatóak, a szinterezési eljárásnak köszönhetően pedig nem kell majd időnként újrafesteni őket.

Alumínium garázskapu, az örök minőség

Az alumínium garázskapu nagyon hasznos gépjárművünk védelme szempontjából, emellett kényelmesebbé teszi autónk használatát is. A hagyományos garázsajtókhoz képest nem csak egyszerűbb a használatuk, hanem jelentősen kisebb hely igénnyel is rendelkezik. Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést! A redőnyös alumínium garázskapu A redőnyös garázskapu szinte bármelyik garázsra felszerelhető, legyen az egy, vagy akár két férőhelyes garázs. A dupla…
Olvass tovább

Alumínium nyílászáró, az irodaházak ablaka

Alumínium nyílászáró, az irodaházak ablaka és az ajtók a nyílászáró gyártás csúcstermékei, minden feléjük támasztott igényt képesek kielégíteni, masszívak, elnyűhetetlenek, emellett a luxus érzését keltik. Használata olyan forgalmas helyeken terjedt el, mint a boltok, irodák vagy hivatalok, ahol naponta akár több ezer ember is megfordulhat. Az ilyen épületekben elhelyezett nyílászárók hatalmas igénybevételnek vannak kitéve, ami…
Olvass tovább