Ablakszigetelés

Zavarja a huzat,de nem akarja kicseréltetni ablakait???

Van megoldás: ablakszigetelés!

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

Mint már bizonyára tapasztalta a régi nyílászárók nem nevezhetőek jól hőszigeteltnek, akkoriban nem a szigetelés volt az elsődleges tényező, hanem a mennyiség (pl: panelokban), erre kínálunk megoldást az ajtó, ablakszigeteléssel.

A technológia sokak számára már ismert nútmarásos rendszerrel történik, amelynek lényege, hogy az ajtókban, ablakokban egy a szigetelésnek megfelelő méretű hornyot alakítunk ki, amelybe egy hengerlő segítségével elhelyezzük a megfelelő vastagságú szigetelőprofilt. Ez, azonban akkor fejti ki 100%-osan előnyeit, ha az ajtó, ablak aránylag jól záródik, ami elég ritka.

Általában nem működik a zár, elvetemedett az ablak, ezeket a javításokat, amennyiben megoldható elvégezzük, kicseréljük a zárat, megszüntetjük a vetemedést. A szigetelőanyag nagyon egyszerűen, vizes ronggyal takarítható, azonban lefesteni nem szabad, mert úgy elveszíti a szigetelés a rugalmasságát. Tulajdonságai: - a helyiség huzatmentessé válik - a belső terek hőmérséklete 2-4 °C fokkal emelkedik - ezáltal a fűtésszámla is csökken - hosszú élettartam