Műanyag ablakok manapság

Mostanában a plasztikból keletkezett bejáratok valamint ablak nyílók rendkívül közkeletűek lettek. Popularitásuk tán már a fa anyagú ablakokét is meghaladta , hála a jelentősen alacsonyabb költségüknek. A műanyagból készített nyílászárók PVC-ből készülnek , amely egy nagyon szilárd gyártmány. Ezek az ablakok és ajtók minden esetben fém merevítésekkel vannak felruházva. Ehhez tartoznak még az ablak nyílók merevítései, ezek hivatottak megnövelni a statikus terhelhetőséget .

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

A PVC ből másnéven poli(vinil-kloridból) létrehozott nyílászárók manapság már UV ellenállóak ezáltal nem kell félnünk elvesztik a színüket a nap sugárzás által. Eme ablak keretek hajszál híján teljes mértékig törődésmentesek, a zsanérok bezsírozásán túl nem igényelnek másféle gondozást, szembeállítva a fából készült társaikkal, melyet időnként ismételten le kell mázolni emellett még vetemedésre is készségesek.

Hő megtartási képességüket az ablak keretben megtalálható levegő kamrák száma adja meg, adja ki. Profixig műanyag nyílászáró ár weblapján találhatja a folytatást. Amivel kiterjedésének legtöbb esetben 80%-a üveggel borított, ennek figyelembe vételével nem elhanyagolható még hogy elfogadható hőszigetelési tulajdonsággal rendelkezzenek. Legtöbb esetben az üveg rétegei között argon gáz van betöltve melynek fő feladata a hő megtartása, továbbá a körzet lármájának kint tartása családi házunkból .

Fő szempont továbbá hogy a nekünk tetsző ajtók profi módon legyenek beszerelve köztudott hogy a rosszul beszerelt ablakok nehezen záródhatnak, hűvösek, csak részben őrizhetik meg a meleget, ezzel pedig megnőhet az otthonunk rezsije

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.