Konyhabútor

A konyha egy olyan helység ahol ételeink előkészítése és főzése történik, de ha mérete és kialakítása engedi, akkor gyakran biztosít helyet magának az étkezésnek vagy akár családi programoknak egyaránt. A konyha és itt a konyhabútor otthonunk egyik leggyakrabban használt helysége, amely elég sokrétű feladatot lát el, ezért fontos hogy az itt munkát végző személy a számára a helység használata a lehető legkényelmesebb legyen, minden szükséges felszerelés kéznél legyen.

A konyhában kiemelten fontos az elegendő tároló hely kialakítása, mivel rengeteg felszerelésre lehet szükségünk főzéskor illetve a kész ételek tálalásakor. Az előre gyártott konyhabútorok esetében többnyire kompromisszumot kell kötnünk, mivel ezek a bútorok nem mindig kaphatóak a szükséges méretben és elrendezésben, színben, vagy pedig nem rendelkeznek elég tároló hellyel.

Megvásárlásuk után néhány esetben át kell alakítanunk őket, hogy a helyükre férjenek, vagy pedig hézagok maradnak, amik miatt további lehetséges tároló helyet veszíthetünk. Ezek a problémák pedig nap mint nap felmerülnek majd, sok bosszúságot okozva a konyhában eltöltött idő alatt.

Egyedi konyhabútorok gyártása

Egyedi bútor építésével lehetőségünk van arra, hogy a fent említett problémákat akár teljesen elkerüljük. A helyszíni felmérés során felvett pontos méretek és egyedi igények alapján kompromisszum mentesen elkészülhet álmaink konyhabútora.

A tökéletes konyha bútor az ésszerű elrendezésnek köszönhetően kényelmes és biztonságos munkavégzést tesz lehetővé, miközben rengeteg szükségtelen mozgástól kímél meg minket. Ha a mosogató és a tűzhely elhelyezése lehetővé teszi, akkor lehetőségünk van akár egy faltól falig érő, egybefüggő munkapult elhelyezésére, melyen kényelmesen elférünk az alapanyagok előkészítése közben.

A konyhapultok váz szerkezete általában bútorlapból készül, az ajtói, valamint a fiókok előlapja bútorlapból vagy akár tömörfából is készülhet, utóbbi kicsit magasabb árkategóriába tartozik, de cserébe jelentősen hosszabb élettartamot biztosít. Lehetőségünk van a konyhabútorunk és kiegészítőik színeinek teljes körű kiválasztására, ezáltal a bútor könnyedén harmonizálható a környezetének színeivel.

Az egyedi tervezésű konyhabútorok segítségével még a panelházakban található kismérető főzőhelységek esetében is garantáltan kényelmes főzést tesz lehetővé, amely kellemesebbé teheti az itt eltöltött időnket.

Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést!

Fa ablak, fa bejárati ajtó, műanyag ablak megosztása
  • 1
  •  
  •  
  •  
  • 1
  •  
  •  
  •  

Hozzászólások lezárva